8.12.05

JESUS CRISTΟΥΓΕΝΝΑ

Μεγαλύτερο παγοδρόμιο, περισσότερα καρουζέλ, λένε!
Περισσότερα κατάγματα, μεγαλύτερη ταλαιπωρία, λέω!
Τί στο διάτανο τα θένε τα παγοδρόμια, μου λέτε;

Έχεις και τη γκόμενα να σε τρέχει με τα παγοπέδιλα για να το παίξει Καταρίνα Βιτ!
Που πάς μωρή έρημη; Δεν είσαι στην Ισλανδία να σου ΄χει γίνει το παγοπέδιλο δεύτερο πόδι. Στην Ελλάδα είσαι και βλέπεις χιόνι μια στο τόσο... Πόσο μάλλον παγοδρόμιο...Από τη ΝΕΤ έμαθες τί είναι και από τον Αλέξη Κωστάλα....
Οι γυναίκες τα κάνουν αυτά και τη Ντόρα που έχει αυτές της φαεινές ιδέες, γυναίκα τη λες...!Δεν έχω ακούσει καναν άντρα να λέει στη κοπέλα του να πάνε στο παγοδρόμιο να κάνουν αγαπούλες και χιονίστρες!
Οι γκόμενες σέρνουν τους ανήμπορους!

-Μα πήγε και η Τούλα με το Βασίλη..., σου λέει.
Ναι μωρή, αλλά η Τούλα είναι και 40κ και τη σηκώνεις όταν πέφτει, με ευκολία.. εσένα που ΄χεις δυο κιλά μελομακάρονα στα γοφά πως θα σε σηκώσω; Σκέφτεσαι...αλλά δε λες... και σωστά κάνεις, διότι ξέρεις...

Οι πιο..ψαγμένες μπορεί και να σε παραμυθιάσουν με κάτι του στυλ:
- Μην ανησυχείς, καλέ μου.. έκανα μικρή μερικά μαθήματα.
Πού βρε σόμπα; Στα Γρεβενά ή στα Κάτω Πατήσια; Πες μου ότι μεγάλωσες και στη Γροιλανδία να φάω ότι τρίχα δεν έχω αποτριχώσει...(trendy ruleez)
Και στη τελική δεν είμαι ο Πλιουσένκο, ο Τάκης από τα Μέγαρα είμαι και αν θες πάμε να δούμε το Θρύλο να φάμε και κανα βρώμικο!
Μη μασήσετε άντρηδοι... Δε θα σας ευνουχίσει και φέτος ένα γαμημένο παγοπέδιλο!

Αν καταφέρετε να γλιτώσετε το μαρτύριο του παγοπεδίλου-παγοπέδιλου, θα ακολουθήσει το καρουζέλ! Πού ανάθεμά, δηλαδή!
Εκτός του ότι θα πρέπει να αναμετρηθείτε στο κατοστάρι για να πάρετε μια καλή θέση στην εκκίνηση, τουτέστιν στην τεράααστια ουρά, που περιμένει να ανέβει στο αλογάκι... Χίλιες φορές να πας να αγοράσεις ένα αληθινό, να χρεωθείς στις τράπεζες στη τελική, παρά αυτή η ταλαιπωρία, θα πρέπει να ανακατευθείς με όλες τις φυλές του Ισραήλ που και αυτοί άνθρωποι είναι και θένε να ανεβούνε στο καρουζέλ, αλλά με το μαλακό αδέρφια ο παστουρμάς, γιατί θα πεθάνουμε από τις αναθυμιάσεις.

Έχεις και τα παιδάκια με τα μπαλόνια που σου έρχονται στη μούρη, έχεις και τα άλλα με το μαλλί της γριάς που λερώνει το καμηλό παλτό και τις μπότες από τη Γιάννα Καζάκου, έχεις και εκείνα που μόλις φτάνουν βάζουν τα κλάμματα και άντε ψάξε ποιανού παιδί είναι και βρίσκεσαι να παρηγορείς τον Κωστάκη από το Μπραχάμι, ετών 6, που η μαμά του χαζεύει βιτρίνες στην Ερμού και ο μπαμπάς του είναι ένας ψηλός κύριος με μαύρο μπουφάν, δηλαδή ένας τύπος άνδρα που εύκολα ξεχωρίζει μέσα σε 1000 άτομα.

Θες να βάνεις καρουζέλ; Άστο όλο το χρόνο, να το χαρούνε, να το φχαριστηθούνε, να το βαρεθούνε και στο τέλος να καταλήξει κρεμάστρα για τα μπουφάν μας, όπως τα ποδήλατα και οι διάδρομοι στις κρεβατοκάμαρες. Τί το βάζεις 10 μέρες και σκοτώνεται ο κόζμος να παλιμπαιδίσει;

Πολλά και αναπάντητα, τα συγκλονιστικά ερωτηματικά!


5 Comments:

Blogger Qfwfq said...

"Έγραψες" πάλι, ειδικά με την αναφορά στον παστουρμά!

Ένα είναι το μυστικό όταν μαθαίνεις πατινάζ για πρώτη φορά. Να μάθεις να πέφτεις! Χωρίς να σπάσεις τίποτα εννοείται. Αν εξοικειωθείς με την ιδέα ότι θα φας πάγο αρκετές φορές και ελέγχεις τις πτώσεις σου, ίσως βγεις ζωντανός! Άσε που δε θα αποκεφαλίσεις και κανέναν ανυποψίαστο πέφτοντας σε στιλ καρατέκα.

Οι μαζοχιστές πάντως καλό θα είναι να αποφύγουν τις εσκεμμένες πτώσεις. Δεν κάνουμε βουτιές στη θάλασσα εδώ!

5:28 μ.μ.  
Blogger xryc agripnia said...

:)

(Εσεις εχετε και ενα καρουζελ τουλαχιστον.Εμεις παλι τι να πουμε;Εχουμε μια φατνη και αυτη ειναι απο τα πρωτα γενεθλια του Χριστου.Αμα πλησιασεις λιγο βλεπεις να λειπει το ενα ποδι της καμηλας,τον Ιωσηφ να εχει μια τρυπα στο μαγουλο και τα προβατα να ειναι καταμαυρα απο τη βρωμα.Αντε και ενα πολυχρησιμοποιημενο καραβι.Αυτα.Μιζερα και θλιβερα.Αααα,εχουμε και το Ρουβα να τα εγκαινιαζει.)

5:56 μ.μ.  
Blogger MeetTheClown said...

Αχάριστοι άνθρωποι!

8:51 π.μ.  
Blogger loretta said...

Ποοολύ καλό όπως πάντα.
Σωστή η πρόταση να το αφήσουν περισσότερο καιρό.

1:41 μ.μ.  
Blogger Unknown said...

Πλάκα πλάκα η Αθήνα δεν έχει κανονικό παγοδρόμιο? Ολυμπιακών διαστάσεων? ή έστω ένα μικρό.....

3:09 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home